Ens agrada crear, ens apassiona produir

Brutal Media és una innovadora i creativa productora de contingut televisiu i cinematogràfic, especialitzada en formats originals, programes factual, documentals i continguts de ficció. Reconeguda per la seva qualitat de producció i audàcia narrativa des de les emocions, Brutal ha creat una manera única d’explicar històries.

A més de les seves produccions locals/nacionals, Brutal Media acumula experiència en el codesenvolupament i producció de múltiples projectes internacionals. Recentment, hem produït la sèrie original per a Netflix "Bienvenidos a Edén"; els llargmetratges documentals "El Caso Wanninkhof-Carabantes" (Netflix) i "The End of the Storm" (Sky TV, Liverpool FC, Discovery, Rakuten); les sèries "This is Football" (Amazon Prime Video, per Starbucks en coproducció amb October Films) i "Les de l'Hoquei" (TV3, Netflix), així com els llargmetratges cinematogràfics "La Vampira de Barcelona" (guanyadora de 5 Premis Gaudí, entre ells, “Millor Pel·lícula”, i “Premi del Públic” al Grimmfest i al Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges) i la comèdia romàntica "Te quiero, imbècil" (TVE, Netflix, TV3).

El nostre catàleg també inclou formats originals com "This is Opera" (TVE) i "This is Art" (Movistar, TV3, TVE), emesos a més de 70 territoris a nivell mundial, el programa líder d’audiència a Catalunya "El Foraster" (TV3, 9 temporades), "El Paisano" (TVE, 4 temporades), "This is Philosophy" (TVE), i ficcions com "Laia" (TV3), "Felipe y Letizia" (Mediaset), "Tita Cervera" (Mediaset) i "Tornarem" (TVE, TV3), entre d’altres produccions.

Actualment, Brutal Media està desenvolupant i produint contingut factual i de ficció per a cadenes de televisió i plataformes internacionals, i ha iniciat la seva trajectòria en el camp de l'animació amb la nova sèrie dels personatges clàssics d'èxit mundial de "Les Tres Bessones".

EQUIP

 
 

ON SOM?

Adreça : Berlinès, 46 - 08022 Barcelona

Telèfon : +34 93 420 02 06

Email : brutalmedia@brutalmedia.tv

Web : http://www.brutalmedia.tv